Кадър 7/8 твСлави Трифонов разговаря с деца от българското училище в

...
Кадър 7/8 твСлави Трифонов разговаря с деца от българското училище в
Коментари Харесай

Слави Трифонов издаде кои са любимите му книги

Кадър 7/8 тв

Слави Трифонов беседва с деца от българското учебно заведение в Бирмингам и им показа кои са обичаните му книги: " Изкуството на войната " на Сун Дзъ, " Шогун " и " Цар Плъх " на Джеймс Клавел. И още други ", вижда се във видео на профила на водача на " ИТН ". 

" Харесвам литература, която е потребна, и ми основава нужната философия, която да ми е изгода ", сподели Трифонов. " Вие сега би трябвало да се насочите към тези книги, които са ви потребни да сте българи, само че и са ви потребни да сте жители на света. Ще живеете във време, в което ще бъдете космополитни персони и ще сте жители на света ", обърна се към децата Трифонов. На въпроса мъчно ли е да си прочут той отговори: Слави: За какво ни е изобщо прокуратура? " След като преди няколко дни Специализираната прокуратура разгласи, че не намира нищо неправилно в записите с Бойко Борисов, през вчерашния ден Софийска година.. Прочети повече " Да си прочут е отговорност. Повечето хора си мислят, че като си прочут, това е огромно богатство, и си с повече преимущества от другите и живееш по-хубаво. Уверявам ви, това не е тъкмо по този начин. Да си прочут е отговорност - имаш доста отговорност пред доста хора. Не единствено пред тези, които познаваш, а и пред тези, които не познаваш.

И в случай че не го приемеш като отговорност, а като популярност, която те кара да се чувстваш добре, в случай че го приемеш по този метод, ти си изгубен. Виждате доста известни хора, които са изгубени. Тях ги погубват това, че одобряват известността като подарък, а не като отговорност ", сподели още Трифонов. Той добави, че сега в България няма среда и благоприятни условия. " Затова вашите родители са отишли в Англия, тъй като там има среда и благоприятни условия. Бих желал в България да стане като в Англия и вие да желаете да се върнете освен поради това, че сте българи, а и поради това, че можете да съумеете тук ", добави той.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР